Η σωστή και πλήρης μελέτη κάθε τεχνικού έργου είναι απαραίτητη για την ακρίβεια, την ποιότητα και την ταχύτητα υλοποίησης του
Κάθε μελέτη όσο πλήρης και να είναι χρειάζεται να εφαρμοστεί σωστά και υπεύθυνα στο έργο για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει εξ ΄ ολοκλήρου την κατασκευή έργων με υπευθυνότητα, συνέπεια και εγγυημένα υψηλή ποιότητα εκτέλεσης

TSEKOURAS Group

Η εταιρεία TSEKOURAS Group είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2005 με μεγάλη επιτυχία στο χώρο κατασκευής και εμπορίας δομικών προϊόντων θέρμανσης και φυσικών πετρωμάτων . Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως ενημερωμένο, έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που συνδυάζει την παράδοση με τις νέες τεχνικές και τεχνοτροπίες. Η TSEKOURAS Group καινοτομεί διαρκώς και δημιουργεί μοναδικές προτάσεις για τον κάθε πελάτη της είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε πρόκειται για επαγγελματία. Η εταιρεία μας συνθέτει την έρευνα, τη μελέτη, την οργάνωση, την επίβλεψη και την κατασκευή στις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές και διακοσμητικές ανάγκες με γνώμονα πάντα την παραδοσιακή τεχνική. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επίβλεψη – την κατασκευή , την εισαγωγή, την συσκευασία μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση κάθε υλικού προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Την τελευταία δεκαετία κατασκευάσαμε μια μεγάλη κάθετη μονάδα εξόρυξης, κοπής και επεξεργασίας λίθου στην Ελλάδα, θέλοντας να βρισκόμαστε πάντοτε στην αιχμή των τεχνολογικών, των αρχιτεκτονικών, και κατασκευαστικών εξελίξεων .Τα πετρώματα είναι όλα πιστοποιημένα και επιλέγονται με βάση την ποιότητα, την αντοχή στο χρόνο και την αισθητική που μπορούν να αναδείξουν στην τελική τους μορφή. Επίσης η Τsekouras Group δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα των ενεργειακών μορφών θέρμανσης που έχουν σαν καυστική ύλη το ξύλο ή το PELLET επενδύοντας σε ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ευρώπη. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επίβλεψη – την κατασκευή , την εισαγωγή, την συσκευασία μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση κάθε υλικού προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ενεργειακά τζάκια ξύλου, αερόθερμα και καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες ξύλου με φούρνο, ενεργειακές κουζίνες ξύλου αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές κασέτες ξύλου αερόθερμες, ενεργειακές σόμπες PELLET, ενεργειακές κασέτες PELLET αερόθερμες και καλοριφέρ καθώς επίσης και ενεργειακούς λέβητες ξύλου , πετρελαίου, φυσικού αερίου, PELLET, βιομάζας είναι μερικά από τα προϊόντα που εμπορευόμαστε. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επίβλεψη – την κατασκευή , την εισαγωγή, την συσκευασία μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση κάθε υλικού προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την δεκαετή μας εμπειρία, μας επιτρέπουν να εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας, με προϊόντα υψηλοτάτης αισθητικής εργονομίας, λειτουργικότητας και απαράμιλλης ποιότητας . Ο προσανατολισμός της εταιρείας προς τους πελάτες της δεν μένει απλά στην πώληση του προϊόντος αλλά συνεχίζεται με στόχο την εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης που μπορεί να προκύψει σε κάθε μας πελάτη ( AFTER SALES SERVICE ). Μαζί με το έμπειρο, εξειδικευμένο αλλά προπάντων πιστοποιημένο προσωπικό μας μπορούμε να εγγυόμαστε την άριστη παράδοση , κατασκευή , εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη όλων των υλικών και συστημάτων που διαθέτουμε. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επίβλεψη – την κατασκευή , την εισαγωγή, την συσκευασία μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση κάθε υλικού προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η συνέπεια, η επιμονή και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στην ολοκληρωτική κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά καθιέρωσαν την Τsekouras Group ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του είδους της στον ελλαδικό χώρο. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επίβλεψη – την κατασκευή , την εισαγωγή, την συσκευασία μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση κάθε υλικού προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η TSEKOURAS Group καινοτομεί διαρκώς και δημιουργεί μοναδικές προτάσεις για τον κάθε πελάτη της είτε πρόκειται για ιδιώτη είτε πρόκειται για επαγγελματία.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η μεγάλη τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την δεκαετή μας εμπειρία, μας επιτρέπουν να εμπλουτίζουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Τα πετρώματα είναι όλα πιστοποιημένα και επιλέγονται με βάση την ποιότητα, την αντοχή στο χρόνο και την αισθητική που μπορούν να αναδείξουν στην τελική τους μορφή.

ΠΛΗΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗ

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει ένα πλήθος μελετών για οποιαδήποτε χρήση. ( Αρχιτεκτονικές εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, θέρμανσης, .. )

Tsekouras

  • Πετρώματα
  • Τζάκια
  • Υδραυλικά
  • Κλιματισμός
  • Μάρμαρα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ & ΔΙΑΦΟΡΑ

25000+

ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

150+

ΕΤΟΙΜΑ PROJECTS

500+

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

3+

ΠΙΣΤΟΠΟΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΝΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες ποιότητας

TOP