ΠΕΤΡΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες επιταγές της κάθε εποχής

Με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική και αισθητική ταυτότητα της κάθε κατασκευής

Με απόλυτο σεβασμό στην αρχιτεκτονική και αισθητική ταυτότητα της κάθε κατασκευής και  πάντα συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες επιταγές της κάθε εποχής, η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει διαρκώς  διάφορες σειρές δαπέδων από φυσικά πετρώματα που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με την παράδοση, βλέποντας τα παραδοσιακά υλικά και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική από  μια σύγχρονη οπτική γωνία.

Έτσι κατασκευάζουμε δάπεδα για εσωτερικές αλλά και για εξωτερικές επιφάνειες από πέτρινα πλακίδια που έχουν υποστεί παλαίωση (παλαιωμένα πετρώματα) σε διάφορους χρωματισμούς και διαστάσεις όπου λόγω της παλαίωσης διατηρούν όλο το φυσικό τους τελείωμα και τη ζωντανή υφή τους.

Τα αμμοβολισμένα (πέτρινα) δάπεδα είναι κατάλληλα επίσης και για εξωτερικούς χώρους. Δίνουν την απαραίτητη αντιολισθητικότητα στο υλικό χωρίς να χάνετε η φυσικότητα του. Συνήθως τα χρησιμοποιούμε κοντά σε θάλασσα, σε πισίνα, σε εξωτερικές ορεινές επιφάνειες  (Chalet στο βουνό).

Τα ματ δάπεδα αναδεικνύουν με τη φυσικότητα που αποπνέουν όλα τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε κατασκευής σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους .

Τα αντικέ δάπεδα συνδυάζουν φυσικότητα και γήινους χρωματισμούς και αποπνέουν μια διακριτική εκλεπτυσμένη φυσική ομορφιά.

Τα Black δάπεδα είναι από premium φυσικά πετρώματα όπως γραφίτη, BLACK LAVA κλπ και είναι κατάλληλα για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες  και διατίθενται είτε αντικέ, είτε αμμοβολισμένα, είτε ματ.

TOP