ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία TSEKOURAS Group είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2005 με μεγάλη επιτυχία στο χώρο κατασκευής και εμπορίας δομικών προϊόντων θέρμανσης και φυσικών πετρωμάτων

Η εταιρεία μας  συνθέτει  την έρευνα, τη μελέτη, την οργάνωση, την επίβλεψη και την κατασκευή στις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές και διακοσμητικές ανάγκες με γνώμονα πάντα την παραδοσιακή τεχνική.

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την επίβλεψη – την κατασκευή , την εισαγωγή, την συσκευασία μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτηση κάθε υλικού προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

01

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Την τελευταία δεκαετία κατασκευάσαμε μια μεγάλη κάθετη μονάδα εξόρυξης, κοπής και επεξεργασίας λίθου στην Ελλάδα, θέλοντας να βρισκόμαστε πάντοτε στην αιχμή των τεχνολογικών, των αρχιτεκτονικών, και κατασκευαστικών εξελίξεων .Τα πετρώματα είναι όλα πιστοποιημένα και επιλέγονται με βάση την ποιότητα, την αντοχή στο χρόνο και την αισθητική που μπορούν να αναδείξουν στην τελική τους μορφή.
02

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Μαζί με το έμπειρο, εξειδικευμένο αλλά προπάντων πιστοποιημένο προσωπικό μας μπορούμε να εγγυόμαστε την άριστη παράδοση , κατασκευή , εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη όλων των υλικών και συστημάτων που διαθέτουμε. Η συνέπεια, η επιμονή  και η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στην ολοκληρωτική κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά καθιέρωσαν την Τsekouras Group ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του είδους της στον ελλαδικό χώρο.
03

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση δύο ετών, φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις σχετικά με την ασφάλεια και τις εκπομπές ρύπων, γίνονται αποδεκτά στα προγράμματα "εξοικονομώ κατ' οίκον" και αποτελούν την ιδανική λύση για τη θέρμανση μικρότερων ή μεγαλύτερων χώρων.
04

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΟΜΠΕΣ

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σχετικά με τους ρύπους, είναι πιστοποιημένα από τους πλέον έγκυρους φορείς ως προς την ασφάλεια και πιοότητα και καλύπτονται από εγγύηση δύο (2) ετών.
05

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

Οι ανοξείδωτες χαλύβδινοι καπνοδόχοι είναι εργαστηριακώς ελεγμένες και  πιστοποιημένες με βάση τη νομοθεσία και τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Φέρνουν σήμανση CE και είναι εγκεκριμένες και για χρήση στο φυσικό αέριο.
TOP